Home » Honden ter adoptie

Even ter herhaling:

- enkel adopties in België 

- interesse in één van onze hondjes? Vul de vragenlijst in en stuur het ons volledig ingevuld door op

dierenplezierz.adoptie@gmail.com

Voor onze volledige adoptieprocedure en de vragenlijst, kan je terecht op onze pagina:

LOLA

Lola - 6 jaar- Engelse Cocker Spaniël - Teef


Lola is een 6 jarige Engelse Cocker Spaniël teefje. Onder haar schattige uiterlijk schuilt een pittig karakter. Met haar puppyoogjes steelt ze snel ieders hart. Zij heeft graag een knusse mand die haar geborgenheid geeft. Wandelen aan de leiband gaat goed, al durft ze wel te trekken als ze iets op het spoor is. Spelen heeft ze niet echt geleerd, maar ze heeft wel vorderingen gemaakt. Zij is zindelijk, maar doet liever haar behoeftes tijdens een wandeling dan in de tuin.
Lola gaat graag mee waar haar baasje of haar gezin gaat. Met de wagen meerijden doet ze super graag en ze gedraagt zich heel voorbeeldig tijdens de autorit.
Honden: tijdens de wandeling heeft ze soms wat begeleiding nodig als ze andere honden passeert. Los lopen met andere honden lukt momenteel niet. Ze heeft niet geleerd hoe ze met andere honden moet omgaan.
Katten: zij is natuurlijk geïnteresseerd in de geur van katten. De kat van het opvanggezin waar Lola momenteel verblijft, is wel honden gewoon. Lola heeft in haar omgang met de kat al heel veel vorderingen gemaakt.
Andere dieren: de kippen vindt zij interessant en loopt er naar toe als deze beginnen kakelen.
Lola wacht op een lief en consequent gezin dat bereid is om tijd en energie in haar opvoeding te steken. Beter geen kleine kinderen.

Wie geeft deze schat een nieuwe thuis? 
Laat het ons weten en vul de vragenlijst in en stuur ze ons door (zie "adoptieprocedure")