Home » Honden ter adoptie

Even ter herhaling:

- enkel adopties in België 

- interesse in één van onze hondjes?

=> Vul de vragenlijst in en stuur het ons volledig ingevuld door op:

dierenplezierz.adoptie@gmail.com

Voor onze volledige adoptieprocedure en de vragenlijst, kan je terecht op onze pagina:


BALOU

Balou - kruising Dog/American Stafford - Reu (gecastreerd) - 3 jaar (06/05/2017)

Balou draagt met verve zijn naam ... een stevige, grote, lieve knuffelbeer is het! Wanneer hij zijn pruiloogjes opzet, ben je helemaal verkocht.

Hij is slim, leergierig en wandelt super graag. Zijn enthousiasme spat eraf en het liefst zou hij dan alle andere soortgenootjes begroeten. Best dat er dan een stevige hand aan de andere kant van de leiband staat 😉.

Hij verblijft al een tijdje bij ons aangezien hij een huidprobleem had bij aankomst, die we eerst behandeld wouden zien. Deze allergische reactie is nu helemaal onder controle, maar dient nog even verder opgevolgd te worden door zijn nieuwe baasjes. Hij heeft ook wat kilo’s te veel en werd op dieet geplaatst. Dat vindt Balou helemaal niet erg, zolang hij maar mag gaan wandelen.

Balou is erg gehecht aan en gericht op zijn eigen gezin/bubbel. Ook hij houdt zich aan de coronaregels 😉. Hij vindt het maar niks als vreemde mensen thuis (lees op zijn territorium) op bezoek komen. Balou moet leren dat een voor hem onbekend persoon geen bedreiging hoeft te zijn. Hem begeleiden en hem rustig laten wennen vanop een veilige plek (bench) is dan een must. Dit is voor Balou nog een werkpunt.

Deze lieve beer is helemaal zindelijk en kan het heel goed vinden met kinderen. Liefst plaatsen we hem bij kids ouder dan 12 jaar gezien zijn imposante figuur.

Gaat je hart sneller slaan van de lieve chocoladebruine sloeber en wordt je hart weker van zijn lieve pruiloogjes?
Ga dan snel naar onze website en stuur ons de ingevulde vragenlijst door die je daar terugvindt onder de rubriek “adoptieprocedure“.

!Wij reageren niet op aanvragen via messenger, telefoon,...
! Onze hondjes worden om praktische redenen enkel in België geplaatst
! Heeft u 5 dagen na het doorsturen van de vragenlijst geen nieuws? Dan hebben we een andere match gevonden voor Balou.


BLANCA - GERESERVEERD

Blanca - Amerikaanse Staffordshireterriër - Teef - 01/01/2018.

Blanca is een opgewekte, aanhankelijke gezinshond en een echte hartendief. Zij is intelligent, leert snel en is gehoorzaam, maar kan ook koppig en eigenwillig zijn. Blanca heeft daarom een duidelijke, consequente en positieve opvoeding nodig.

Blanca is een energieke hond die graag stevig doorstapt, rent en speelt. Wandelen aan de leiband is nog een aandachtspunt waarop nog wat geoefend zal moeten worden.

Heeft deze lieve schat je hart gestolen?
Stuur dan de ingevulde vragenlijst door naar dierenplezierz.adoptie@gmail.com. De vragenlijst en de volledige adoptieprocedure kan je terugvinden op onze website www.dierenplezierzennevallei.be

! Wij reageren niet op aanvragen via messenger, telefoon,...
! Onze hondjes worden om praktische redenen enkel in België geplaatst
! Heeft u 5 dagen na het doorsturen van de vragenlijst geen nieuws? Dan hebben we een andere match gevonden voor Blanca.


KARABAS

Karabas - Reu (niet gecastreerd)- Anatolische Herdershond - 10 jaar (12/06/2010)

Deze lieverd is spijtig genoeg bij ons terecht gekomen na het overlijden van zijn baasje. Een baasje waar hij al heel zijn leven mee deelde en door wie Karabas duidelijk in de watten werd gelegd, hij was de prins des huizes.
Karabas is een senior en houdt het liever rustig. Een klein wandelingetje ziet hij wel nog zitten maar hij geniet liever lang uitgestrekt van de goede buitenlucht ... gewoon rustig genieten. Een tuin of terras is dus een must.
Hoewel Karabas een groot formaat is, waant hij zich een kleine hond... en meer bepaald een schoothondje ;-).
Hij heeft een beetje last van ouderdomsdoofheid... dus gebartentaal en mimiek worden je communicatiemiddelen bij uitstek ;-).
De verzorging van zijn oortjes vragen wat extra aandacht, hij lijkt gevoelig te zijn voor oorontstekingen.

Verder is Karabas een sociale (zowel naar mens als naar soortgenoten), lieve, gezonde, zindelijke, soms koppige bompa die een liefdevol gezin zoekt om zijn oude dag te verslijten in alle rust. Heb jij een comfortable schoot of een plekje in je zetel waar Karabas lekker kan chillen?

De vragenlijst kan je vinden op onze website: https://www.dierenplezierzennevallei.be/adoptieprocedure

! Wij reageren niet op aanvragen via messenger, telefoon,...
! Onze hondjes worden om praktische redenen enkel in België geplaatst
! Heeft u 5 dagen na het doorsturen van de vragenlijst geen nieuws? Dan hebben we een andere match gevonden voor Karabas